Video-video Menarik

Loading...

Thursday, January 7, 2010

Serikandi serikanda Tangkis UIA

Insyaalah, blog ini akan diserikan dengan imej2 ahli-ahli kita melalui profil mereka yang berpesen2 bermacam2 dan bermacam kaler(upsssss)...mcm aku pn ade jgk...

Insyaallah, Sama2 kita jayakan badminton UIA

Takbir!!!!!!


Tuesday, January 5, 2010

Fungsi anda semasa berada di blog

Anda( ahli pencinta sukan badminton sekalian) anda hanya memberi sumbangan dari segi kata-kata, celoteh-celotah, komen-komun, cadangan-cadangon...atau pape sahaja yang korang (daripada player badminton uia/peminat badminton tempatan dari uia/sapa2 y berminat dangan industri sukan badminton di uia) suke utk dikongsi di ruangan "FORUM MASYARAKAT BADMINTON UIA"Di sebelah kiri blog ini... persilakan...

dan sekiranya ada yang berminat utk memberi makluman tentang jadual perlawanan badminton yang sedang berlangsung di luar daripada uia, juga dipersilakan utk memaklumkannya di sini...€

Pesanan dari webmaster(hehe) Badminton UIA

Perhatian kepada kapitan skang (bro Hadi) atau sape2 yang terlibat dalam menjayakan jadual perjalanan latihan badmiton kita skang!
Di jelaskan di sini maklumat mengenai tempahan gelanggang badminton di female sport complex perlu dimaklumkan setiap minggu kepada Bro.rizal( bro yang datang malam abang faiz ceritakan masalah kita kepada kak rozana(tak sure betul ke tak name dia rozana tp yg penting ada na kt blakang..hehe)...

Utk pengetahuan umum... bro rizal adalah staff baru di sport complex lelaki... jadi kepada yang inginkan court badminton sentiasa dibuka lampunya...maklumkan kepada dia(bro rizal;tubuhnya bulat2 sket, pendek2 orangnya) setiap minggu bahawa kita ada training pada malam selasa, rabu dan khamis di female sport complex... berita ini adalah dari kata-kata abang kamal, manager badminton in charged disampaikan kepada bro zaeim( mantan kapitan) bertarikh hari ini (Rabu, 6/01/2010).... segala perjalanan dan penjadualan latihan kita boleh disampaikan kepada beliau.. beliau adalah "kamen rider" kite... klu korang tak bg tau dia tak tau...bb die masih baru... harap semua player dapat ambil perhatian jika tak nak bazir minyak moto atau kereta kuar main kt luar... tp, klu kuar main jarang2 skali pun apa salah nya yerk...huhuhu..

Apa2 pun..harap ambil sepenuh perhatian untuk melancarkan perjalanan latihan kita...

adios amigos....
ding dong ding dong...
wassalaam...

bg gambar kawan-kawan kita yang perempuan akan di update dalam masa terdekat ini..heheheh..enjoy teamz!

Latihan Badminton malam ni berpindah ke setapak.Harap Maklum!

salam...malam nih sapa nk pi kat setapak tu harap bleh siap dgn cepat la...pas magrib terus kumpul kat tgga besar.siap barg2 awal2..pas solat trus ke tgga besar...kul 7.35 nak grak...nak amik court sana awal...sebab court baru bukak..leh dapat court awal2 ...free court malam nih
YANG BENAR
NIK AHMAD FAIZ

Thursday, December 31, 2009

Belajar Chuan Sen



3rd IIUM Badminton Curcuit 2009/2010





Rules & Regulation For Tournament

All IIUM students and Staffs are invited!